Flipkart Fake Or Not Fake Answers, Flipkart Fake Or Not fake All Correct Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Daily Quiz Answers. Here is One More Earn Money Chance From Quiz Contest. Today, We Have Already Posted Amazon Daily Quiz Answers To Win.

Flipkart fake or not fakePresently Here is Chance To Win Free Flipkart Gift Vouchers Or Free Flipkart Supercoins From This Flipkart Fake Or Not Quiz Answers. Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video and They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Super coins.

Assured Rewards Of Flipkart Quiz Fake Or Not Fake

1. 1000 gift vouchers – 100 winners

2. ₹50 gift vouchers –  3000 winners

3. Free 25 Supercoins

4. Free 20 Supercoins

5. Free 10 Supercoins

The most effective method to Play Flipkart Fake Or Not Fake –

  • Above all else Just Login Into Your Flipkart App Account
  • Presently Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button
  • flipkart quiz fake or not fake
  • There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video
  • Snap-On Start Video and You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.
  • We Have Already Added the Correct Answers Below.

Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 18th September 2020

Question 1. A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online chess

Answer 1. Not Fake

Question 2. World’s largest desert has virtually no sand

Answer 2. Not Fake

Question 3.US economy contracts more than india in April-June Quarter

Answer 3. Fake

Question 4. jai shri ram written more than 200crores on Facebook times a day – Mark Z

Answer 4. Fake

Question 5. Facemask Can translate your speech to 8 languages

A5. Not Fake

Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 17th September 2020

Question 1. it’s harmful to go for a swim right after eating

Answer 1 :-fake

Question 2. neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award

Answer 2 :- fake

Question 3. a full grown python can eat a whole person

Answer 3 :- not fake

Question 4. former us president Richard Nixon called indian women most unattractive

Answer 4 :- not fake

Question 5. edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu

Answer 5 :- not fake

Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 16 September 2020

Question 1) Soldiers posted in Galway valley celebrated Ganesh Chaturthi
Answer 1: Fake

Question 2) There are agencies that let you rent friends and family
Answer 2: Not Fake

Question 3) The Sun is yellow in color
Answer 3: Fake

Question 4) Gender reveal party causes massive forest fire in California
Answer 4: Not Fake

Question 5) Chicken Pox originated from chickens
Answer 5: Fake

Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 15 September 2020

 

Question 1) More than half of the Indian population is vegetarian
Answer 1: Fake

Question 2) Milkha Singh charged Rs 1 for his biopic Bhaag Milkha Bhaag
Answer 2: Not Fake

Question 3) Man holds on to Helium balloons & reaches an altitude of 7 Kilometers
Answer 3: Not Fake

Question 4) The title ‘Father of the Nation’ was given to Mahatma Gandhi by Subhas Chandra Bose
Answer 4: Not Fake

Question 5) Covid-19 can infect an individual only once
Answer 5: Fake

Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 14 September 2020

 

Q1: The river Indus originates in China
Ans: Not Fake

Q2: The world ‘Quarantine’ comes from words which means 40 days?
Ans: Not Fake

Q3: There was a superhero comic book based on Sunil Gavaskar?
Ans: Not Fake

Q4: Zebra is white-skinned animals with black strips?
Ans: Fake

Q5: 5G cellular network is causing birds to die?
Ans: Fake

 


Join Our Telegram Group For Daily Update amazon quiz telefram group


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here