Amazon Quiz Today Answers – 18 September 2020

Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Today Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Win Daily Prizes – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Daily On-Time Quiz Answers.

Presently a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers and We can Win Free Products and Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck and If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance and Free Gadgets From Amazon India.

amazon quiz

Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details 

  • Amazon Today’s Quiz 
  • Time – 8 AM To 12 PM on 18 September 2020
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On Same Day

How To Play Amazon Quiz: –

  1. Download Amazon App from Google Play Store to play Amazon quiz
  2. Open and Sign Up for the Amazon App
  3. Now go to the home page and scroll down where you will see the Amazon Quiz Today Answers 18 September 2020 poster, now click on it.
  4. Now just click on “Start” to play Quiz September 2020.

Join Our Telegram Group For Daily Update amazon quiz telefram group

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 18th September 2020 | Win Kookaburra Cricket Bat

Question 1. Name India’s longest-serving warship, decommissioned three years back, which will soon be dismantled in Gujarat.

Answer 1 – INS Viraat

Question 2. According to Forbes, who recently became the first person ever to be worth $200 billion?

Answer 2 – Jeff Bezos

Question 3. By beating Bradley Kahn in the US Open first round, who became the first Indian male to win a Grand Slam singles match in 7 years?

Answer 3 – Sumit Nagal

Question 4. Blackout, the British motorcycle manufacturer CCM’s new edition of Spitfire bikes, pays tribute to which upcoming Marvel film?

Answer 4 – Black Widow

Question 5. Robert Finster plays the title role in a 2020 Austrian-German crime television series, re-imagining whose life?

Answer 5 – Sigmund Freud

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers – 17th Sep 2020

Question 1. You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offerings can you avail of this benefit?
Answer: Amazon Coupons

Question 2. The ____ is an ongoing event on Amazon.in, which offers Coupons giving additional discounts on over 6 Lakh+ products. What is this event called?
Answer: Coupon Carnival

Question 3. Till when is the Coupon Carnival live on Amazon.in?
Answer: 22nd September

Question 4. Which of the following is NOT the correct way to reach to Coupons page on Amazon?
Answer: Sharing story on Instagram

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 16th September 2020 | Win Redmi 9 Pro

Question 1. India and which other country were declared joint gold medal winners of the Online Chess Olympiad of 2020?

Answer 1 – Russia

Question 2. Which automobile manufacturer has launched a Virtual Racing Championship called ‘Polo Championship’ in India

Answer 2 – Volkswagen Motorsport India

Question 3. Ashwani Bhatia has been appointed by the Government of India as the managing director (MD) of which bank?

Answer 3 – State Bank of India

Question 4. India’s longest river ropeway project connecting the northern and southern banks of the Brahmaputra river was inaugurated in which state?

Answer 4 – Assam

Question 5. Hosted and organized by the Stockholm International Water Institute, what week was celebrated globally during 25-30 August?

Answer 5 – World Water Week

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 15th September 2020 | Win Mi Laptop

Question 1. Which company has launched the initiative, ‘The Anywhere School’ in more than 250 countries around the world?

Answer 1 : Google

Question 2. The winner of the “World’s Fastest Human Calculator” title in 2020, Neelakanta Bhanu Prakash, hails from which Indian state?

Answer 2 : Telangana

Question 3. The IIT Alumni Council has signed an agreement with Russian universities to build the world’s largest and fastest what in India?

Answer 3 : Hybrid quantum computer

Question 4. Former Paris-Saint Germain Captain, Thiago Silva was recently signed by which Premier League Club?

Answer 4 : Chelsea

Question 5. The World Health Organisation in August 2020 declared which continent to be free of wild poliovirus?

Answer 5 : Africa

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 15 September 2020 | Win 50000 rs

 

Q1: Which Of These Food Items Help In Boosting Immunity?
Answer 1: All Of These

Q2: For Which Of These Exercises, Can Stairs Be Used Very Efficiently?
Answer 2: Split Squats

Q3: Who Are The Primary Music Composers Behind The Amazon Prime Series Bandish Bandits?
Answer 3: Shankar Ehsaan Loy

Q4: Which State Passed A Resolution To Include Itself In The Sixth Schedule Of The Constitution That Protects The Rights Of Tribal Folk?
Answer 4: Arunachal Pradesh

Q5: Recently, The President Of UAE Formally Ended A Law That Distinctly Boycotted Trade And Financial Agreements With Which Country?
Answer 5: Israel

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 12 September 2020 | Win Ray Ban Sunglasses

Q1: One Young World’s Journalist Of The Year Award Recipient Neha Dixit Primarily Covers Social Issues Of Which Part Of Asia?
Answer 1: South Asia

Q2: The 2020 International Booker Prize-Winning Book ‘The Discomfort Of Evening ’ Is Written In Which Language?
Answer 2: Dutch

Q3: Arjuna Award Recipient Poulami Ghatak Recently Announced Her Retirement From Which Sport?
Answer 3: Table Tennis

Q4: Chadwick Boseman Was An American Actor Most Famous For His Role As Which Marvel Superhero?
Answer 4: Black Panther

Q5: National Sports Day On 29th August Commemorates The Birth Anniversary Of An Indian Captain In Which Sport?
Answer 5: Hockey

Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 11 September 2020 | Win Samsung Galaxy Buds+

 

Q1: Skyroot Aerospace Became The First Successful Indian Private Company To Build A Homegrown Rocket Engine. Who Was The Rocket Named After?
Answer 1: CV Raman

Q2: Renowned Poet Rahat Indori Who Recently Passed Away Was Known For His Contributions To The Poetry Of Which Language?
Answer 2: Urdu

Q3: Pandit Jasraj, The Legendary Indian Classical Vocalist, Who Recently Passed Away, Belonged To Which Gharana?
Answer 3: Mewati Gharana

Q4: Who Did Joe Biden Name As His Running Mate For Vice President In The US Presidential Race?
Answer 4: Kamala Harris

Q5: In Which Of These Countries Do Brothers Serve As President And Prime Minister?
Answer 5: Sri Lanka

 

Qualification to participate in an Amazon Quiz today answers the challenge

You have to satisfy the accompanying qualification measures to participate in the Contest:

(a) You ought to be an individual lawful inhabitant of the Republic of India;

(b) You ought to have set India as your present nation in your record settings on Amazon.in;

(c) You have a charging address inside the region of India;

(d) You ought to be of an age 18 years or above at the hour of section into the Contest; and

(e) You ought to have a legitimate confirmation of personality and age as a duplicate of PAN Card/Driving License/Voter ID/Indian visa. Representatives of Amazon, their close relatives (mates, local accomplices, guardians, grandparents, kin, youngsters, and grandkids), and Amazon’s subsidiaries, counselors, promoting/Contest organizations are not qualified to participate in the Contest. Amazon Quiz today answers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here